Novomatic a adăugat încă un joc mecanic cu tema adâncurilor mării la repertoriul său prin crearea jocului Dolphins Pearl Deluxe, care oferă zeci de metode de a câştiga sub mare. Jocul mecanic adoptă o prezentare familiară, cu până la zece linii de joc pe cinci role standard, toate setate pe un fundal al adâncului albastru. Jucătorii au ca scop alinierea simbolurile învecinate pe cele cinci role, patru sau cinci potriviri plătind mult mai mult decât trei. Delfinul apare regulat ca joker, înlocuind orice alt simbol în joc cu excepţia Perlei, care dublează orice câştig.

În primul rând, jucătorul trebuie să-şi selecteze miza folosind butoanele tradiţionale „ ” şi „-” din partea de jos a aparatului. Această sumă indică pariul lor de linie, această miză fiind multiplicată cu numărul de linii câştigătoare din joc în valoarea întregului pariu. Se poate face trimitere la funcţia integrată Paytable, care explică modul în care jucătorul are şansa de a câştiga pe baza valorilor mizei actuale. Când totul este setat referitor la pariu, jucătorii pot începe jocul, fie cu rotiri individuale folosind butonul „Start”, fie folosind modul automat, realizat prin apăsarea pe „Joc automat”.

O rotire câştigătoare nu înseamnă numai un câştig la Dolphins Pearl Deluxe. Din contră, aceasta înseamnă şi oportunitate. Mai precis, acesta este oportunitatea de a câştiga un premiu într-un efort de dublare a sumei. Apăsând pe butonul „Gamble”, se activează jocul scurt, deşi nu este obligatoriu în niciun caz. Jucătorii pot să continue pur şi simplu jocul normal dacă aleg acest lucru. Cei care aleg să rişte tot au avantajul de a vedea ultimele şase cărţi trase în jocul lor fie mari, fie mici.

Perla a fost trata numai pentru scurt timp ca un simbol pe care Delfinul nu îl poate înlocui în jocul principal. Acest lucru se datorează faptului că este aceasta este simbolul împrăştiat în Dolphin’s Pearl Deluxe. Atunci când apar trei în orice poziţie pe o singură rotire, jucătorul primeşte cincisprezece rotiri gratuite. Aceste rotiri nu numai că sunt gratuite, dar miza folosită în jocul standard este triplată şi, prin urmare, acest lucru se întâmplă şi cu premiile.

Franciza Dolphins Pearl este încă un element principal al suitei de jocuri mecanice online Novomatic. Tema subacvatică nu va fi necunoscută oricărui jucător experimentat deoarece aceasta a fost pusă în aplicare cu succes diferit de-a lungul anilor. Desigur, există o potrivire perfectă pentru un joc mecanic din cauza multitudinii de personaje reale şi fantastice şi creaturi care trăiesc sub apă şi pot apărea fie ca un simbol al jocului, fie ca parte a caracteristicii bonus.

Cu toate acestea, în timp ce tema va fi familiară, You want to really learn how to be a good, safe driver, and you need to make sure the Ontario driving school you attend will teach you just that. jucătorul trebuie să realizeze şi că nimeni nu face un joc mecanic la fel ca Novomatic. La fel ca toate jocurile lor, există o combinaţie imbatabilă de implementare a elementelor de bază împreună cu opţiuni extinse de bonus care fac ca jocul să fie o experienţă plăcută cu adevărat. Aceste jocuri suplimentare, combinate cu jokerii tematici şi simbolurile împrăştiate, indică faptul că a fost implementat tot ceea ce jucătorii au ajuns să aştepte de la jocurile mecanice de primă clasă.

Revenind la punerea în aplicare a elementelor de bază, Novomatic a rămas la aspectul său încercat şi testat al celor cincisprezece zone cu simboluri care acoperă cinci role verticale şi trei rânduri orizontale. Alături de simboluri standard numerotate, jucătorii vor observa, de asemenea, un set de creaturi subacvatice, inclusiv homari şi căluţi de mare. Aşa cum ar fi de aşteptat, victoriile pe aceste simboluri sunt mult mai profitabile decât cele oferite de către elementele de bază similare.

Toate bazele fiind acoperite în ceea ce priveşte funcţionalitatea, Novomatic se îndreaptă apoi către marca majoră a caracteristicilor bonus incitante. Delfinul şi Perla sunt aproape întotdeauna implicate într-o anumită măsură, primul fiind simbolul joker şi ultima fiind simbolul împrăştiat, care duce la rotiri gratuite. Spre deosebire de unele jocuri, rotirea unui simbol împrăştiat în Dolphins Pearl Deluxe nu înseamnă absolut nimic dacă jucătorul nu vedea trei sau mai multe. În schimb, o singură apariţie a Perlei în timpul jocului normal dublează automat valoarea oricărui premiu pe aceeaşi rotire.

Dublarea nu înseamnă nimic atunci când Perla reuşeşte totuşi să apară de trei ori. În timpul rotirilor gratuite, toate premiile sunt imediat triplat, ceea ce face ca jocul bonus să fie şi mai profitabil, ca şi când faptul că este gratuit nu era de ajuns!

Caracteristica gamble pe care mulţi jucători Novomatic au ajuns să o considere ca fiind standard, nu dezamăgeşte. În Dolphins Pearl, aceasta ia forma familiară a cărţii de joc, cu o şansă de 50/50 de dublarea lor a sumelor. Jucătorii pot juca efectiv la nesfârşit deoarece jocurile de noroc sunt limitate la 1.000 de încercări, cu toate că nu s-a prea auzit de mult noroc la un joc cu şanse de 50/50! Aceştia pot, desigur, să colecteze câştigurile în orice moment, fie că este vorba doar după jocul iniţial sau pe numărul de joc 998.

Jucătorii care au jucat jocul original Dolphins Pearl slot în trecut vor recunoaşte imediat tema şi jocul Dolphins Pearl Deluxe, deoarece acesta este încă un joc în lungul şir de jocuri actualizate sau modernizate ale Novomatic. Acelaşi principiu se aplică ca şi la alte actualizări, în care versiunea Deluxe oferă o grafică şi sunete noi pentru o experienţă mai captivantă, împreună cu mici trucuri de joc. Desigur, bazele fanilor pentru versiunile clasice ale unor jocuri mecanice sunt extinse, iar cei care preferă un joc mecanic simplu vor continua să prefere versiunile originale. Cu toate acestea, cei care preferă să se scufunde complet în joc şi în cadrul lui vor găsi versiunea Deluxe ca fiind perfectă pentru ei.

Cei care se gândesc să joace Dolphins Pearl Deluxe pot utiliza caracteristica cu bani virtuali, care să le permită să se familiarizeze cu Delfinul, Perla şi orice face ca jocul să fie unic, fără a risca nicio sumă reală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Categorii jocuri pacanele

Etichete pacanele

Arhiva jocuri slot